lørdag 26. april 2008

Dreads med pannelugg

Sånn her ser det ut når man åpner fire dreads man har hatt i to år:)

10 kommentarer:

  1. Fikk åpnet opp dreadsa jeg har hatt i to år, og vips så har jeg pannelugg:)

    SvarSlett
  2. Kult! :) Da behøver man ikke klippe av seg alt håret om man angrer, går lei eller noe lignende..?? Det er jo noe som skremmer endel fra å få dreads, sånn som meg, til tider. Jeg ser ikke spesielt bra ut med guttekort hår.... hehe :)

    SvarSlett
  3. nei med litt tålmodighet og innsats kan man få opp store deler av dreadsa. vi tilbyr oss også å åpne/fjerne dreads!

    SvarSlett
  4. hei! :P
    jeg har utrolig lyst på dreads .
    vis jeg skal ha så skal jeg ha tynne med åpen tupp ..
    men det er bare noe jeg lurer på .. kan man ta ut dreadsa hver gang eller kan man ende opp å måtte barbere seg? .. je har veldig langt hår nå har spart i evigheter så er redd for å måtte barbere det av nå ..

    SvarSlett
  5. man kan få ut dreads med innsats og tålmodighet.barbere seg trenger man jo ikke uansett!man vil jo alltid kunne la det vanlige håret vokse ut litt før man evt klipper det av seg.jeg klarer å åpne mine selv etter over 2 år med dreads.håret er riktignok slitt, men på plass! forsøker man å åpne dredsa før "the locking process" er ferdig blir det enda enklere å åpne dreadsa, denne prossesen tar mellom 4 og 6 måneder. send meg gjerne en mail om du lurer på mer!


    mvh åse

    SvarSlett
  6. Hei! Fantastisk at jeg fant denne siden! For et par uker siden var jeg på nippet til å lage dreads på meg selv,ellers dvs få hjelp av noen venninder.. Men så kom jeg på andre tanker. Syns det er veldig fint, ikke alltid med engang, men når det har "grodd seg til" litt. Men jeg er litt skeptisk siden jeg har eksem, soriasis, tenkte det var kjipt hvis det bynte å klø oppi der :P Har hatt rastafletter flere ganger da, og d har gått greit. Men det kan vaskes sant ?

    Hvor mye koster det å få det gjort ?
    Takk for hjelpen! :)

    Mvh,
    Henriette

    SvarSlett
  7. hei henriette!
    du må ta kontakt på mail: dreadsioslo@live.no eller tlf 98 60 41 19 så kan vi sette opp en time til deg! dreads kan vaskes!men vi anbefaler ikke å bruke vanlig shampo fordi det inneholder balsam, parfyme etc som ødelegger og åpner dreadsa. vi tar for øyeblikket melom 2000 og 3000 kr for vanlige dreads ( avhengig av arbeidsmengde)

    håper å høre fra deg snart!
    mvh åse Studio Dreads i Oslo

    SvarSlett
  8. Sønnen min ønsker seg dreds og jeg har sagt ja. Men hva gjør man for å holde håret rent og annet vedlikehold? Kan man vaske håret med vanlig såpe? Forestiller meg at det ikke går så bra:-)

    SvarSlett
  9. det går helt bra. vask med såpe/shampo uten conditioner/ residue! alle kunder får med en veiledning slik at de best mulig skal kunne ta vare på og vedlikeholde sin nye frisyre! det går som regel veldig bra;)

    SvarSlett
  10. Hvor langt må håret mitt være ca for å få tykke dreads jeg kan ha i en hestehale?
    Gutt 19 år

    SvarSlett